Min blogg om olika ämnen
Show MenuHide Menu

Odd Molly favorit just nu

januari 3, 2014

Nu ska ni få höra om mitt absoluta favoritmärke just nu. Odd Molly! Jag älskar verkligen kläderna de designar något helt galet mycket. Allt de designar sticker verkligen ut och ser så otroligt snyggt ut så att man bara vill ha allt de gör och aldrig ta av sig de. Odd Molly tycker jag att man kan tycka om av många anledningar, inte bara för de sjukt snygga kläderna. Man kan tycka om dem för att det faktiskt är ett svenskt företag som verkligen har slagit sig in på den internationalla marknaden och är uppe och bråkar med andra multinationella klädföretag som på pappret och från början har haft mycket bättre förutsättningar att lyckas bättre än ett företag från ett litet skitland som Sverige. Så att vara lite smått nationalistisk i det här läget är inget jag skäms över.

Rea på Odd Molly

Hitta odd molly rea när du letar kläder

Riktigt snyggt från odd molly

Jag har letar efter lite Odd Molly-kläder på senaste och brukar alltid hålla kolla på om det är Odd Molly rea någonstans så att jag kan få tag på billiga kläder från Odd Molly. För vi ska inte sticka under stol att deras kläder faktiskt är ganska så dyra om man inte lyckas hitta kläderna på rea. För att hitta rabatterade Odd Molly-kläder så gäller det att spana ut över nätet och hålla sig uppdaterad. Besöka sidor man vet har mycket kläder och accessoarer från Odd Molly och passa på att köpa när kläderna är på rea. På det sättet har jag fått tag på tiotals billiga kläder från Odd molly och jag tänker fortsätta med att hitta kläderna på det sättet.

Odd molly har egna affärer i ett par olika städer runtom i norden, det finns några i Stockholm och en i Köpenhamn. Tyvärr så har jag inte haft möjlighet att besöka någon av dem men det kanske kommer en vacker dag då jag är i någon av de städerna. Eller så får jag ta mig en liten utflykt dit bara för att besöka deras butiker.